Всяка добра жена заслужава любовник

Тройна версия на Телма и Луиз на екзотично пътешествие в Перу
9 мар 2005 16:14,
Всяка добра жена заслужава любовник

В края на март на българския книжен пазар ще се появи книгата с провокативното заглавие “Всяка добра жена заслужава любовник”. Очакванията, които поражда корицата на изданието на “Хермес” са напълно оправдани – творбата на английската писателка Даяна Апълярд гъмжи от шеметни страсти и представя поведението на три типа жени.

Саша е улегнала домакиния с две деца и брак на ръба на развода, а двете й приятелки Кати и Ник са съответно: красавица с обожаващ я съпруг, която е заета единствено с външния си вид, и Ник – университетска преподавателка с прекрасно семейство.

В пристъп на скука трите дами решават да предпиемат екзотично пътешествие до Перу. Там тройната версия на Телма и Луиз ще извърви спиращия дъха Път на инките, който ще ги отведе до Мачу Пикчу. Посрещнати в Куско от зашеметяващо красивия си водач – перуанецът Мигел, те потеглят по път, който, както се казва, ще възроди душите им.

През цялото време разбира се има и сексуално привличане, като в крайна сметка омайният Мигел ще дари незабравима любовна нощ на Саша – да, тя беше тази с проблемния брак.

Книгата е у нас след 21 март.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание